Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Zodii care se atrag reciproc: cine sunt nativii care se înţeleg de minune

Astrele au o influenţă mare asupra personalităţilor nativilor, dar şi asupra modului în care aceştia interactionează şi se înţeleg cu alte semne zodiacale, unele legături având şanse mai mari de reuşită decât altele.

Zodii care se atrag reciproc: Berbecul şi Gemenii, un duo de succes

Semnele cu cea mai bună compatibilitate: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător Berbecul, semn de foc, se potriveşte cel mai bine cu celelalte semne de foc (Leu şi Săgetător), dar şi cu semne de aer (Gemeni şi Vărsător). Berbecul este aventuros, energic şi încrezător. Aceşti nativi sunt îndrăzneţi şi curajoşi, dar pot fi şi foarte temperamentali şi nerăbdători.  

FOTO Sursa: michelleterrell.com

Taur

Semnele cu cea mai bună compatibilitate: Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti Taurul, semn de pământ, este compatibil cu celelalte semne de pământ, Capricorn şi Fecioară, iar unii nativi sunt compatibili şi cu semne de apă, printre care Peşti şi Rac.

Taurii sunt foarte determinaţi şi încăpăţânaţi, dar şi de încredere, răbdători. Uneori sunt lacomi.  

Gemeni

Semnele cu cea mai bună compatibilitate: Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător Deloc surprinzător, Gemenii sunt compatibili cu alte semne de aer, inclusiv cu Vărsătorul şi Balanţa. În general, se bucură de o relaţie bună şi cu Leul şi Berbecul.

Datorită naturii lor duale, Gemenii se adaptează cu uşurinţă şi sunt persoane foarte versatile. Sunt inteligenţi, le place viaţa şi sunt foarte vorbăreţi.

Pe de altă parte, pot fi superficiali şi destul de agitaţi.

Rac

Semnele cu cea mai bună compatibilitate: Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti Despre Rac se ştie că este compatibil cu semnele de apă, Peşti şi Scorpion, dar şi cu semnele de pământ, Taur şi Fecioară. Racii sunt persoane emoţionale, care se îndrăgostesc repede şi puternic. Sunt de obicei precauţi, dar când se amorezează, se dăruiesc cu totul. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro