Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Viața sexuală la bărbați, pe vârste

La fiecare vârstă sexul ni se pare cu totul și cu totul altfel, însă de fiecare dată ne gândim că cel mai bine e în prezent.

Chiar dacă interesul și actul sexual în sine scade la bărbați odată cu vârsta, nu există nicio diferența în ceea ce privește nivelul satisfacției sexuale, atât cea fizică, cât și cea emoțională.

Dorința, plăcerea și comportamentul sexual evoluează odată cu vârsta, dar în mod diferit.

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

Din acest motiv, viața sexuală la bărbați, pe vârste este fascinantă și are farmecul ei indiferent că ai 20, 30, 40 sau 50 de ani. Important este să tratați cu maximă responsabilitate actul sexual și să vă bucurați de fiecare clipă.

Viața sexuală la bărbați pe vârste: 14-19 ani

Studiile arată că bărbații la această vârstă sunt cei mai activi din punct de vedere sexual.

Adolescența este perioada în care apar cele mai mari schimbări fizice și psihologice. Viața sexuală la bărbați, pe vârste: mulți adolescenți își încep în această perioadă viața sexuală. Sexul pare cel mai bun acum pentru că nevoia intensă şi fuga după ceva interzis, după ceva nou cresc adrenalina şi, implicit, plăcerea.

Însă perioada adolescenței este considerată una cât se poate de delicată din punct de vedere al frustrărilor care se pot înmagazina. Lipsa experienței, necunoașterea îl pot face pe adolescent să-și piardă încrederea în propria persoană și să creadă că nu este în stare să întețină un act sexual.

Viața sexuală la bărbați pe vârste: 20 de ani

Este vârsta celor mai multe descoperiri pe plan erotic.

Din cauza creșterii nivelului de testosteron, băieții au frecvent vise erotice, își doresc să facă sex foarte des pe oriune și cu oricine. Cu atât mai mult, este perioada experimențelor sexuale și perioada când își descoperă zonele erogene.

Citeste mai departe pe click.ro