Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Un bărbat braziliano-italiano-grec şi-a găsit sufletul pereche într-o româncă din Satu Mare

Tatăl lor este italiaono-greco-brazilian şi după cinci ani petrecuţi la braţul soţiei lui care este din Satu Mare spune că România este ţara unde şi-a găsit fericirea.

În iubire nu există bariere de nici un fel, iar o familie din Satu Mare dovedeşte că nici limba şi cultura unui neam nu pot sta în calea celor care se iubesc.

FOTO Sursa: Facebook

Unii îşi găsesc liniştea abia după ce îşi întâlnesc sufletul pereche şi sunt dispuşi să treacă peste orice prejudecăţi şi dificultăţi pentru a fi împreună.

Santos Stass este unul dintre aceia oameni care a avut şansa de a trăi o iubire ieşită din tipare, însă şi o viaţă plină de culoare.

S-a născut în Brazilia, însă la vârsta de doi ani a fost adoptat de o familie din Italia.

Mama lui este italiancă, iar tatăl grec.

În familia lor tradiţiilor şi culturile a trei popoare îşi găsesc locul, fiind respectate în egală măsură.

A ştiut încă de mic că a fost adoptat şi că de fapt prin sângele lui curge sânge brazilian, însă acest lucru nu l-a împiedicat să îi iubească pe părinţii lui adoptivi ca şi cum ei ar fi fost cei biologici.

Până la vârsta de 11 ani a crescut în Italia, ţara care i-a oferit prilejul de a descoperi pastele şi sosurile pentru care italieni sunt cunoscuţi în întreaga lume şi pe care le-a îndrăgit încă din prima clipă.

Aici a mers la şcoală, şi-a făcut primii prieteni.

De la 11 ani a crescut în Grecia, ţara natală a tatălui lui, acolo unde după câşiva ani şi-a găsit şi sufletul pereche, pe sătmăreanca Cristina Lazăr care la aceea vreme era un fotomodel căutat.

În 2010 s-au căsătorit şi de atunci în viaţa lor au apărut trei copii care sunt învăţaţi la rândul lor să aprecieze în aceeaşi măsura culturile şi limba italienilor, a grecilor şi limba română. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro