Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Trucuri pentru o baie erotică

Nu trebuie decât să vă invitați iubitul să intre în cadă și împreună să puneți în practică câteva trucuri pentru o baie erotică.

Monotonia se poate instala foarte repede în dormitor, mai ales dacă de fiecare dată faceți aceleași lucruri.

Însă pentru a vă condimenta viața sexuală ar fi indicat să faceți sex și în alte locuri, cum ar fi cada. Iată câteva trucuri pentru o baie erotică care să vă incite simțurile.

 Alege un spumant cu miros afrodisiac

FOTO Arhiva PrimaLove

Atât femeile, cât și bărbații sunt foarte sensibili la mirosuri. De exemplu, unul dintre cele mai interesante trucuri pentru o baie erotică este să folosiți un spumant cu miros afrodisiac. Acesta relaxează, alungă stările de depresie, stimulează imaginația și dorința de a face sex.

Nimic nu este mai plin de erotism și nu trezește dorința sexuală între parteneri atât de puternic ca o baie fierbinte cu tot felul de arome afrodisiace.

Folosiți lumânări parfumate

Baia este unul dintre cele mai interesante locuri pentru o partidă de sex de neuitat. Cu atât mai mult, din când în când este bine să vă bucurați de câteva momente intime plăcute și speciale alături de partener.

Un pic de îndrăzneală, un strop de imaginație și multă pasiune sunt ingredientele perfecte pentru o baie erotică. Pe lângă toate acestea trebuie să mai aveți la dispoziție câteva lumânări parfumate și o stică cu șampanie. Lumânările trebuie așezate în locurile sigure ale băii și aprinse pentru a crea o atmosferă romantică.

Masați-vă ușor zonele erogene

Masajul înseamnă intimitate, senzualitate, provoacă fiori de plăcere asupra întregului corp și poate fi unul dintre cele mai bune trucuri pentru o baie erotică. Însă, nu uitați să aveți la dispoziție și un ulei special pentru masaj. Acesta este foarte important, deoarece poate avea efect afrodisiac, dar ajută și la manevrele făcute în timpul masajului. 

Citeste mai departe pe click.ro