Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Tot ce trebuie să ştii despre online dating

Există nenumăraţi factori care ar putea lucra împotriva ta, de la felul în care te îmbaci pentru prima întâlnire, până la mesajele pe care vi le trimiteți înainte de eveniment.
Ideea de dating cu un tip cunoscut pe internet nu este de a găsi un băiat bun, ci de a-l găsi pe cel mai bun. Există atât de multe opţiuni pe net, încât ar fi păcat să te mulţumeşti cu ceva de compromis. Nu te lăsa păcălită de cei care sunt îmbrăcaţi ca în revistă, de cei care pozează la bustul gol doar pentru a-şi etala pieptul perfect.

Nicio persoană nu este de unidimensională
Crează-ţi un profil care prezintă toate părţile tale. Evidențiază diferite părți ale personalităţii tale şi a lucrurilor care îţi plac, astfel încât să construieşti o imagine globală a ceea ce eşti tu.

FOTO Arhiva PrimaLove

Aminteşte-ţi că deţii control asupra a tot ceea ce înseamnă online dating
Dacă nu îţi place de băieţii cu care discuţi pe net sau care se arată interesaţi de persoana ta, poţi umbla la conţinut. Adaugă poze noi, mai şterge din informaţii, adaugă unele noi, care ar putea trezi interesul tipului la care visezi. Fă-ţi un plan de joc care să te ajute să ajungi la viitorul tău iubit.

Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro