Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Tipuri de femei care le fac viaţa amară bărbaţilor

Chiar dacă există sentimente sincere de afecţiune între cei doi, niciun bărbat nu va putea suporta mult timp o parteneră care se comportă ca tipurile de mai jos.

1. Şefa

Acest tip de femeie simte nevoia să fie mereu la control, să rezolve singură orice problemă şi să decidă care este locul bărbatului în viaţa ei.

Chiar dacă intenţiile ei pot fi bune, bărbatul va fi deranjat de faptul că ea caută mereu să-şi impună punctul de vedere.

Femeia nu pare deloc interesată de nevoile, ideile sau dorinţele partenerului, iar în timp acesta îşi va pierde încrederea în sine.

Bărbaţii nu vor suporta să stea prea mult timp lângă o femeie care se comportă ca o şefă / FOTO Sursa: www.becomegorgeous.com

2. Mămica

Femeia „mămică” se comportă ca atare şi îşi dădăceşte mereu partenerul.

Pe lângă faptul că îşi face mereu griji pentru el şi ţine să-l ajute cu orice detaliu, inclusiv alegându-i hainele din dulap înainte ca el să plece la serviciu, „mămica” pune o presiune extraordinară pe ea.

Consideră că este doar răspunderea ei ca relaţia să meargă perfect, ba chiar este o datorie ca acest lucru să se întâmple.

Chiar dacă la început bărbatul nu va fi prea deranjat de această atitudine, în final se va revolta împotriva partenerei, pentru că nu va mai suporta să fie tratat ca un copil neajutorat.

3. Eterna seducătoare

Această femeie îşi controlează partenerul prin sex, este o persoană fermecătoare, sexy şi poate avea oricând, pe oricine, scrie Yourtango.

Chiar dacă la prima vedere o asemenea femeie pare partenera ideală, în realitate ea îşi manipulează şi şantajează bărbatul: dacă el vrea sex, atunci trebuie să facă tot ce-i cere ea.

Este lesne de înţeles că pe termen lung niciun bărbat nu va accepta un asemenea comportament egoist din partea partenerei sale.

4. Domnişoara neajutorată

Poveştile de dragoste care încep ca în filmele romantice, cu un cavaler care salvează fata aflată în necaz şi apoi se îndrăgostesc, nu rezistă în timp.

Asta pentru că femeia nu poate cere mereu ajutor, iar bărbatul nu are cum să fie la nesfârşit un erou.

Relaţia va deveni obositoare şi bărbatul va ajunge s-o deteste pe partenera lui pentru că este incapabilă să se descurce singură.

5. Aţăţătoarea

Această femeie, care atrage şi apoi respinge, poate părea amuzantă la început, dar pe termen lung relaţia cu ea va duce la frustrare.

Comportamentul ei va pune un adevărat zid între parteneri şi va lipsi comunicarea, astfel că ambele părţi se vor simţi neîmplinite.

Citeste mai departe pe adevarul.ro