Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Tipul de bere care îi face pe bărbaţi mai buni la pat

Susţin oamenii de ştiinţă, contrazicând vocile potrivit cărora că alcoolul inhibă dorinţele sexuale. 

Veşti bune pentru bărbaţii care se bucură, din când în când, de o halbă de bere răcoritoare. Oamenii de ştiinţă au dovedit că licoarea poate spori libidoul, transformându-i pe reprezentanţii sexului puternic în adevăraţi armăsari în intimitate. 

Potrivit sexologului Kat Van Kirk, berea are multiple beneficii sexuale. 

În primul rând, câteva beri pot întârzia ejacularea prematură.

Fitoestrogenii din alcool sunt „vinovaţi” de întârzierea orgasmului, spune specialistul. 
FOTO Arhiva PrimaLove

Berea neagră este însă cea care un efect afrodiziac mult mai puternic decât restul tipurilor de bere, provocând erecţii durabile şi puternice.

Acest lucru se întâmplă şi pentru că acest tip de bere are un nivel mai mare de fier, care îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, deci oxigenarea organismului, prin sporirea producerii de hemoglobină.

Un alt beneficiu al berii se referă la creşterea rezistenţei sexuale, conform unei cercetări recente, publicate în European Journal of Epidemiology (n.r. – Jurnalul European de Epidemiologie).

Studiul a demonstrat că 31% din băutorii ocazionali de bere sunt mai puţin expuşi riscului de boli cardiovasculare în comparaţie cu cei care nu consumă deloc. Totodată, aceştia sunt mai rezistenţi la oboseală. Mai mult decât atât, probioticele şi vitamina B din bere îmbunătăţesc sănătatea generală de sănătate.

Citeste mai departe pe adevarul.ro