Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Situaţiile în care femeile decid să facă sex de la prima întâlnire

Asta arată un sondaj realizat pentru a identifica situaţiile în care femeile s-au lăsat duse de val şi au făcut sex cu un bărbat abia cunoscut.

Stephen Snyder, un sexolog şi specialist în relaţii din New York compară sentimentul experienţelor erotice cu străini cu entuziasmul pe care îl ai atunci când desfaci un cadou.

Mai multe femei au mărturisit, în cadrul unui sondaj realizat de publicaţia online „Women’s Health”, ce le-a convins să îşi petreacă noaptea un un bărbat necunoscut, fiecare astfel de decizie fiind explicată de psihologi.  

Dimineaţa de după 

„Era ajunul revelionului şi, la o petrecere la cineva acasă, l-am cunoscut pe Kyle. Era drăguţ şi mi-a spus că oferă lecţii de chitară. Am început să vorbim, a mers foarte bine şi în scurt timp ne-am dat seama că vom rămâne împreună pe tot parcursul petrecerii.

La miezul nopţii ne-am sărutat, prima dată în glumă, dar apoi lucrurile s-au încins. Ne sărutam pătimaş pe ringul de dans când m-a întrebat dacă vreau să merg acasă la el.

FOTO Sursa: www.stephanspeaks.com

Sexul a fost extraordinar, dar cea mai bună parte a fost dimineaţa de după. Când am ieşit din dormitorul lui, colegii lui de apartament erau deja în sufragerie.

Atunci Kyle şi-a luat chitara şi a început să cânte melodia lui Tom Petty, „Wild-flowers”, iar eu am cântat alături de el. Am stat împreună cam până la amiază. Niciunul din noi nu se grăbea să o termine. La final m-a condus la uşă şi m-a sărutat de rămas bun”, povesteşte Kristen, 29 de ani. 

Sfatul lui Jenn Gunsaullus, sociolog şi specialist în relaţii din San Diego, este ca ambele persoane să fie responsabile şi să ofere respect. „Nu trebuie să îi cânţi o serenadă, dar demonstrează-i că nu a fost o greşeală să faceţi sex.

Întreab-o dacă vrea să luaţi micul dejun”, mai spune Gunsaullus.

Conversaţia firească

„Eram într-un bar la malul mării şi mă delectam cu un cocktail şi o ţigară. Toţi bărbaţii de pe lângă mine erau enervanţi, vulgari şi agasanţi.

Unul mă întreba întruna dacă vreau să merg pe barca lui a doua zi. Apoi a apărut timpul ăsta cu un păr roşcat minunat, umeri laţi, braţe musculoase şi mâini puternice.

Mi-a spus că ziua lui a fost foarte lungă şi grea. Aşa a iniţiat discuţia, foarte simplu. Am început să vorbim despre ziua mea, mi-a pus întrebări, m-a ascultat, iar după ceva timp m-a întrebat dacă vreau să mergem într-un alt bar să ne întâlnim cu prietenii lui.

M-am bucurat că m-a invitat într-un loc public, iar grupul lui de prieteni mi-a demonstrat că este un bărbat normal şi cu potenţial emoţional.

La sfârşitul serii am plecat împreună acasă”, povesteşte Kelly, 32 de ani.

Complimentele despre aspectul fizic sunt de obicei neinspirate. În schimb, dacă povestiţi şi vă cunoaşteţi, există şanse să meargă totul bine, crede Robert Burriss, psiholog.

„Vorbiţi despre muzică, despre orice. Cu cât lucrurile sunt mai simple, cu atât mai bine”, completează psihologul Gary Lewandowski.

Sexul la comun

  „Odată am mers cu o prietenă într-un bar în New York, unde am cunoscut doi tipi. După câteva băuturi m-am întors şi l-am sărutat pe unul din ei. Până la urmă i-am invitat la noi, stăteam în apartamentul unei verişoare.

Prietena mea a adormit destul de repede, dar verişoara mea s-a cuplat cu tipul care venise pentru ea, deci a fost totul ok. Apoi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru.

Eu, verişoara mea şi cei doi tipi am făcut sex cu toţii în acelaşi pat. Cum ştiam că nu o să îi mai vedem niciodată, am zis că e ok, fără reguli”, îşi aminteşte Lisa, 28 de ani.

Sexul în prezenţa unui alt cuplu este tabu, dar exact asta îl face mai incitant. „Actele sexuale percepute ca interzise sunt mult mai excitante”, spune Lewandowski.

Citeste mai departe pe adevarul.ro