Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Sfaturile unui celebru model XL pentru femeile cu forme

Modelul plus size Ashley Graham, unul dintre cele mai cunoscute manechine cu forme voluptoase din SUA, a declarat într-o conferinţă TEDx că femeile plinuţe nu ar trebui să se jeneze din cauza kilogramele în plus, ci să gândească pozitiv şi să umble dezbrăcate prin casă pentru a deveni încrezătoare în felul în care arată.

„Fercirea este un bol cu paste“, este de părere modelul american Ashley Graham, conform unei declaraţii oferite în cadrul conferinţei TEDx susţinute recent în Spania. 

FOTO Sursa: Daily Mail

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, care poartă haine măsura 44 şi 85 D la sutien, a oferit mai multe sfaturi femeilor care se ruşinează din cauza siluetei lor, povestind cum a reuşit ea să-şi depăşească zecile de complexe şi să aibă succes în industria modei graţie felului în care arată. „Mergeţi în fundul gol prin casă, eu fac adesea aşa ceva.

O astfel de atitudine construieşte încrederea în sine.

O să vedeţi în oglindă aceste detalii despre care vi s-a spus o viaţă întreagă că nu sunt perfecte.

Aşa că încercaţi să le acceptaţi aşa cum sunt. Nu le ascundeţi, pentru că va trebui să trăiţi cu ele“, este un îndemn pe care manechinul l-a transmis femeilor plinuţe. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro