Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Sfaturi pentru o relaţie reuşită

Deşi niciodată nu va fi totul roz, cu ajutorul câtorva sfaturi eficiente poţi face ca povestea ta de dragoste să se apropie de perfecţiune.

Fiecare relaţie este diferită, dar „schemele” de funcţionare ale acestora sunt generale, aşa că sfaturile pentru o relaţie reuşită, venite din partea specialiştilor, pot ajuta la consolidarea unui cuplu.  

Timpul petrecut împreună, preţios

FOTO Sursa: Huffington Post


Stacy D. Phillips, specialistă în relaţii de cuplu şi avocat de divorţuri de profesie, spune că este important, printre altele, ca amorezii să delimiteze bunurile personale de bunurile comune.

Deşi este bine ca într-o relaţie să împarţi ce-i al tău cu partenerul, anumite bunuri, precum o moştenire sau un depozit bancar creat înainte de căsătorie, ar fi recomandat să rămână individuale.  

Timpul petrecut împreună este foarte important.

O plimbare în parc, o ieşire la film sau la cină vă pot scoate din rutină.

De asemenea, la fel de importante sunt şi activităţile fiecăruia, cum ar fi ieşirile separate cu prietenii.   

Comunicarea este cheia funcţionării oricărui tip de relaţie, este de părere specialista, care spune că multe relaţii eşuează din cauza neînţelegerilor provocate de lipsa comunicării sau de certuri.

Discutaţi deschis şi calm cu partenerul de viaţă despre problemele care vă frământă fără a lăsa furia sau frustrările să preia controlul.  

Cadourile, micile atenţii, dar şi complimentele sau vorbele drăgăstoase influenţează şi ele în mod pozitiv o relaţie, menţinând flacăra pasiunii aprinsă, mai spune Phillips.

O atmosferă plăcută şi caldă la final de zi şi o cină pregătită cu dragoste cu bucatele preferate ale partenerului vă vor reîmprospăta relaţia.

Citeste mai departe pe adevarul.ro