Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Secretele sexuale pe care bărbaţii nu au curajul să le dezvăluie soţiilor

Iar multe dintre secretele pe care le păstrează faţă de soţiile lor se referă la sex. Jenaţi sau chiar speriaţi de cum ar putea să reacţioneze partenerele lor de viaţă, reprezentanţii sexului puternic preferă să se ascundă în spatele tăcerii.

Un sondaj realizat în rândul bărbaţilor căsătoriţi a arătat că sexul puternic este extrem de sensibil faţă de anumite subiecte care ţin de viaţa sexuală,  preferând de multe ori să nu discute cu soţiile despre ce se întâmplă. 

Una dintre temerile cu care se confruntă o mulţime de bărbaţi este legată de performanţele sexuale şi, mai ales de măsura în care reuşesc să le ofere soţiilor orgasm, notează brides.com. 
FOTO Sursa Arhiva PrimaLove


Astfel, un respondent a mărturisit: "Mă tem să-mi întreb nevasta dacă a avut cu adevărat orgasm, după ce am făcut sex. Dacă s-a prefăcut, preferă să nu ştiu."

Un altul a povestit că urmăreşte alături de soţie un serial de televiziune care are o mulţime de scene de sex şi că se întreabă adesea, după ce o vede cât de absorbită este de respectivele imagini fierbinţi, dacă el se ridică la nivelul aşteptărilor ei sexuale.

O altă categorie importantă în rândul subiectelor pe care bărbaţii evită să le discute cu soţiile este cea a fanteziilor sexuale.

Nu recunosc niciodată în faţa soţiei că am fantezii cu alte femei. Dar îmi imaginez adesea alte femei atunci când facem sex, după cum a recunoscut unul dintre bărbaţii care au participat la sondaj.

Citeste mai departe pe adevarul.ro