Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Remediul care înviorează căsniciile monotone

Aceasta este părerea unui terapeut sexual supranumit „Profesoara Plăcerilor“. care spune că cea mai bună politică în cuplu este sinceritatea, nu monogamia, şi că întâlnirea sufletului pereche nu trebuie să echivaleze cu renunţarea la fanteziile pe care le avem.

Sexologul britanic Louise Van der Velde, în vârstă de 40 de ani, a început să organizeze petreceri sexuale cu circuit închis în urmă cu doi ani, în locuri precum Ibiza sau Marbella, în Spania, sau în Surrey, Marea Britanie.
FOTO Sursa: youqueen.com


Iniţiativa s-a născut după ce a mers la o petrecere de acest gen pentru a vedea de ce sunt unele cupluri atrase de astfel de reuniuni.

Spre surprinderea ei, Velde a descoperit că astfel de întâlniri au un efect terapeutic asupra relaţiilor în care partenerii îşi pierduseră interesul faţă de sex, dar că participanţii erau destul de tensionaţi.

Aşa a decis să organizeze la rândul ei petreceri sexuale, unde oamenii ajung adesea doar pentru a se distra într-o altă manieră, fără să ia parte la activităţi cu tentă sexuală, a povestit Louise Van der Velde pentru Daily Mail.

„Probabil că unele persoane consideră astfel de petreceri nişte locuri de pierzanie, dezgustătoare.

Dar adevărul este că oamenii care vin aici sunt deschişi la minte. Într-un cuplu este nevoie de sinceritate, nu de monogamie“, a punctat sexologul, precizând că se ghidează după aceste principii şi în viaţa ei personală. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro