Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Dragoste la mare distanţă: sunt căsătoriţi, dar locuiesc în ţări diferite. Motivul pentru care căsnicia lor merge perfect

Doi tineri au dus însă la extrem această viaţă independentă: ei locuiesc la mii de kilometri depărtare unul de altul, dar se declară foarte fericiţi şi aşteaptă acum primul copil pe care îl vor avea împreună.

Laura Husson locuieşte în Marea Britanie, în Insula Wight, iar soţul ei, Chris, în Noua Zeelandă. Cei doi sunt căsătoriţi de 2 ani, dar nu au stat niciodată împreună şi nici nu vor să facă acest pas.

FOTO Sursa: articles.lovingyou.com

Nici faptul că Laura este acum însarcinată nu va schimba relaţia lor la distanţă. Relaţiile la distanţă sunt tot mai apreciate în ultimii ani. Un studiu realizat de Universităţile Bradford şi Londra au arătat că unul din zece adulţi care are o relaţie nu locuieşte împreună cu partenerul.

Acest stil de viaţă a fost deja numit „împreună, dar separaţi”.

Cercetările realizate de Universitatea din Hong Kong pe cupluri care aveau o relaţie la distanţă au demonstrat că acestea au multe în comun, relaţia este foarte unită şi intimă în ciuda distanţei.

Mai mult, în scurtul timp pe care îl petrec împreună, aceste cupluri sunt mai fericite şi au o viaţă sexuală mai intensă. Laura şi Chris s-au îndrăgostit la prima vedere.

Amândoi erau divorţaţi şi aveau copii dintr-o relaţie anterioară. La început nu au vrut să păstreze legătura, având în vedere distanţa dintre ei.

Curând însă, ei şi-au dat seama că s-au îndrăgostit şi au început să se viziteze unul pe altul.

Citeste mai departe pe adevarul.ro