Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră, dar femeile le urăsc

Însă echilibrul preferinţelor nu este atât de simplu de găsit, căci anumite ipostaze după care bărbaţii se dau în vânt nu sunt deloc agreate de femei.

Reprezentanţii sexului puternic au nevoie să fie stimulaţi în anumite moduri pentru a fi fericiţi în timpul sexului.

Lipsa de inhibiţii a partenerei, implicarea şi iniţiativa acesteia sunt factori importanţi pentru a-i ţine pe bărbaţi mulţumiţi, însă şi poziţiile sexuale joacă un rol foarte important pentru o relaţie de cuplu reuşită.

FOTO Sursa: www.sheknows.com

Totuşi, printre poziţiile lor preferate se numără câteva care femeilor nu le plac absolute deloc, după cum arată un studiu realizat de publicaţia Women's Health.

Potrivit acestuia, multe poziţii sexuale apreciate de bărbaţi şi considerate deja clasice sunt, de fapt, detestate de femei.

La studiu au participat 1.200 de femei, iar printre poziţiile sexuale detestate s-au numărat binecunoscutele „misionarul” şi  „doggy style”.

Publicaţia Men's Health a vorbit cu doi experţi, care explică de ce femeile nu apreciază deloc aceste poziţii erotice preferate de bărbaţi.  

Poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră, dar femeile le urăsc: Femeia deasupra

Această poziţie este foarte sexy pentru bărbaţi, pentru că partenera se află la conducere, dar şi pentru că îi pot studia atent formele.

Un studiu realizat de publicaţia Women's Health arată, însă, că această poziţie se numără printre cele mai puţin agreate de femei.

Când fac dragoste în această poziţie, femeile se gândesc mai mult ca de obicei la modul în care arată.

Chiar dacă au o siluetă perfectă, ele nu se pot abţine să se gândească dacă sânii lor sau abdomenul arată bine, dacă nu cumva este vreun detaliu inestetic, care să fie văzut de partener.  

Poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră, dar femeile le urăsc: Misionarul

Poziţia misionarului este foarte intimă şi îi permite partenerului să preia controlul.

Privirile şi săruturile intense deopotrivă sunt sarea şi piperul acestei poziţii, chiar dacă femeile nu sunt la fel de încântate de această poziţie, pentru că nu favorizează stimularea zonelor erogene.

Problema apare mai ales în cazul în care partenerul are un penis mai mic, spune medicul Jen Landa.

Citeste mai departe pe adevarul.ro