Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Poziții sexuale pe care bărbaţii le adoră

Poate nu este complet adevărat, dar cu siguranţă există poziţii sexuale după care reprezentanţii sexului puternic sunt înnebuniţi.
Aici sunt șase poziții sexuale pe care bărbaţii le iubesc cel mai mult.

FOTO Arhiva PrimaLove

Poziţia misionarului
Aceasta este poziţia preferată de majoritatea cuplurilor. Bărbaţii o adoră deoarece astfel pot avea controlul şi sunt foarte apropiaţi de partenerele lor. De altfel, acesta are posibilitatea de a conduce partida, ceea ce îi dă o satisfacţie nebună.

În picioare
Bărbaţii adoră să facă sex din această poziţie, mai ales atunci când sunt la duş cu partenera, sau pe pas de plecare spre serviciu. Femeia stă cu spatele, în timp ce el o penetrează. Evident, ea va trebui să se aplece puţin, pentru a-i uşura lui misiunea şi pentru a produce mai multă plăcere.

Femeia deasupra
În timp ce această poziție oferă controlul absolut femeilor, bărbaţii o adoră fiindcă pot admira întreaga scenă, în timp ce cu mâinile pot explora întreg corpul partenerei.

Femeia deasupra, cu spatele la el
Similar cu poziţia anterioară, răsucirea partenerei cu spatele la bărbat adaugă puţin condiment sexului. Nu doar că bărbaţii adoră să admire fesele femeilor, dar din această poziţie ei pot cuprinde talia iubitei şi o pot conduce uşor, astfel încât ambii să experimenteze plăceri nebănuite.

Pe vine
Această poziţie este extrem de senzuală şi sexy, iar bărbaţii o preferă pentru apropierea fizică extraordinară de parteneră.

Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro