Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Povestea unui cuplu cu un mariaj deschis

Însă în comunitatea poliamoroasă acest termen are o semnificaţie diferită de cea pe care o are în cadrul cuplurilor monogame.

Minciuna este, de fapt, mai gravă decât sexul cu persoane din afara căsniciei, potrivit unei adepte a relaţiilor deschise, care şi-a spus povestea prin intermediul publicaţiei online bustle.com, sub pseudonimul „Gracie X”.

FOTO Sursa: www.kontrolmag.com

Gracie X şi soţul ei au împreună patru copiii. Din cauza carierelor solicitante, dar şi a celorlalte griji cotidiene, viaţa sexuală a celor doi nu mai este la fel de satisfăcătoare ca pe vremuri, aşa că Gracie, bisexuală, i-a cerut acordul soţul ei pentru o aventură cu o femeie.

Temător, bărbatul i-a dat undă verde soţiei, care a cunoscut-o astfel pe Bonnie, o altă bisexuală căsătorită.

 „După câteva băuturi şi flirturi, am descoperit că atât soţul meu, cât şi soţul ei, ne aşteaptă în parcare, emoţionaţi şi dornici să audă cum a mers întâlnirea.

Chicotind, i-am chemat să ni se alăture şi ne-am împrietenit cu toţii. Nu mă aşteptam să fiu fascinată şi de soţul ei”, povesteşte femeia.

 După prima întâlnire cu Bonnie şi soţul ei, căsnicia lui Gracie a înflorit. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro