Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Obiceiuri care mențin fericirea în cuplu

Ceea ce face diferența între o relație care se va destrăma și una de durată sunt gesturile de iubire făcute zilnic, acele obiceiuri care vă mențin conectați.
Mergeți la culcare în același timp
Când relația e la început, e un fapt obișnuit să transformați până și clipele dinainte de culcare în ceva special. E un obicei care vă face fericiți dacă-l mențineți. Sunt de ajuns numai câteva minute petrecute împreună, în timp ce stați îmbrățișați și vorbiți despre ce vi s-a întâmplat peste zi sau despre ce vreți să faceți a doua zi.
FOTO Arhiva PrimaLove


Amânați să discutați la mânie
Neînțelegerile, certurile, ranchiuna sapă treptat până și cele mai reușite relații. Iată de ce e important să păstrați discuțiile importante pentru momentele în care vă găsiți calmul și nu atunci când vă roade furia! Așa evitați să vă aruncați cuvinte grele care pot durea mai mult decât orice și veți găsi resursele interioare să vă iertați.

Nu uita de gesturile de iubire
Îți amintești ce natural veneau în copilărie micile gesturi de dragoste, un pupic, o îmbrățișare? De ce n-ai găsi acum vreme pentru ele? Bucură-te de omul de lângă tine și arată-i toată iubirea ta. Prinde-l de mână când vă plimbați împreună, oferiți-vă un sărut și o îmbrățișare la despărțire și revedere și nu te feri să-i spui că-l iubești.
Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro