Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Întrebările intime care pot face minuni pentru viaţa sexuală

Împărtăşirea fanteziilor sexuale cu partenerul de viaţă este necesară pentru a îmbunătăţi viaţa intimă.

Însă comunicarea este adesea ineficientă atunci când cuplurile abordează tema sexualităţii.

Este o discuţie care înspăimântă, motiv pentru care frustrările se adună fără ca partenerii să afle ce se ascunde cu adevărat în sufletele lor.

FOTO Sursa: www.sheknows.com

Planificarea vieţii erotice nu înseamnă lipsa de spontaneitate, ci grija pentru un aspect extrem de important al vieţii de cuplu.

De fapt, planificarea nu face decât să crească şansele de a avea parte de experienţe sexuale memorabile, conform specialiştilor în relaţia de cuplu citaţi de publicaţia Your Tango.

De aceea, fiecare cuplu ar trebui să ofere răspunsuri oneste la mai multe întrebări, aşa încât partenerii să descopere ce le face plăcere şi care sunt limitele sexualităţii în ceea ce îi priveşte. 

Prima întrebare la care trebuie să aflaţi răspunsul este: Cât de refractor este partenerul de viaţă atunci când încercaţi să vorbiţi despre aspectele sexuale ale relaţiei?

Pasul următor este să vorbiţi despre viaţa voastră sexuală fără să judecaţi şi în cel mai deschis mod posibil. Criticile nu-şi au locul într-o astfel de discuţie, ci doar curiozitatea.

Citeste mai departe pe adevarul.ro.