Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Noi variante de contracepţie pentru un plus de siguranţă şi plăcere

Astfel încât folosirea lor să nu afecteze deloc partida de sex, ci să fie practic imposibil de remarcat.

Există deja prezervative cu diferite forme şi grosimi, care pot fi alese în funcţie de nevoile fiecăruia: unele sunt foarte subţiri, altele conţin un hidro-gel special, fiind ideale pentru cei alergici la latex, iar exemplele pot continua. 

Cel mai subţire prezervativ din lume este Sagami Original, care are doar 0,01 mm grosime.

FOTO Arhiva PrimaLove


Această invenţie japoneză este menită să asigure mai multă plăcere în timpul actului sexual, deci o sensibilitate mai mare, fără a elimina însă protecţia.

Nu miroase a latex, este foarte rezistent şi deosebit de subţtire, având în vedere că un prezervativ normal are o grosime de 0,070 mm.

„Ţiparul electric”, cum este numit prezervativul electric, este echipat cu electrozi, care trimit mici impulsuri electrice, pentru un plus de plăcere, scrie Medical Daily.

Impulsurile electrice pot fi controlate cu un dispozitiv special şi este o adevărată inovaţie pe piaţă, comparativ cu alte modele destinate stimulării plăcerii.

Prezervativul Galactic Cap sau G Cap, este foare diferit ca formă.

El constă din două părţi, care se aplică însă doar pe vârful penisului.

O parte, în formă de U, se poate pune cu câteva ore sau chiar cu câteva zile înainte de contactul sexual, pentru că permite urinarea normală: se fixează în partea de sus penisului, pe jur împrejur, lăsând liber vârful.

A doua parte se pune chiar înainte de contactul sexual şi se lipeşte cu un adevziv special pe prima parte.

Citeste mai departe pe adevarul.ro