Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

În ce zile vor femeile să facă mai mult sex şi când au cel mai tare orgasm

Aplicaţia Glow, creată în anul 2013, poate calcula cu mare exactitate ciclul fertil al femeii şi arată care sunt cele mai bune zile pentru sex, în funcţie de ce anume îşi doreşte femeia care o foloseşte.

Până acum, folosirea aplicaţiei Glow a dus la 150.000 de sarcini, potrivit unui studiu publicat recent, bazat de datele furnizate timp de doi ani, scrie Business Insider.

De asemenea, aplicaţia a oferit informaţii interesante despre apetitul sexual al femeilor, frecvenţa şi calitatea actului sexual de care au parte acestea. Astfel, cercetătorii au observat că femeile din Canada fac sex cu 45% mai mult comparativ cu femeile din alte ţări.
FOTO Arhiva PrimaLove


Tot canadiencele rămân însărcinate cu 21% mai uşor decât alte utilizatoare Glow.

Pe locul al doilea în topul femeilor care fac mai mult sex şi mai mulţi copii se numără australiencele, urmate de femeile din Statele Unite.

În schimb, potrivit datelor furnizate de Glow, în America Latină se face foarte puţin sex, cu 4% mai puţin decât media. Apetitul sexual al femeilor este influenţat de ciclul lor menstrual.

Astfel, în primele cinci zile ale ciclului, când femeile sunt la menstruaţie, ele nu vor fi aproape deloc interesate de sex. Nici după o săptămână de la terminarea ciclului femeile nu prea au chef să facă amor, dar lucrurile se schimbă începând cu ziua a 12-a a ciclului.

Perioada cea mai activă pentru femei din punct de vedere sexual este în zilele 12-14 ale ciclului. Acestea sunt zilele în care femeile se simt mai sexy şi vor să facă sex, dar nu sunt foarte satisfăcute de partidele pe care le au în această perioadă.

Cel mai intens orgasm îl au femeile în ultima zi a ciclului, adică în ziua 30, conform datelor Glow.

Citeste mai departe pe adevarul.ro