Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

În ce domenii profesionale au loc cele mai multe infidelităţi

Iar cum bărbaţii vin de pe Marte şi femeile de pe Venus, cele două sexe au aşteptări total diferite în amor.

Dorinţele, dar şi aşteptările amoroase variază de la persoană la persoană, dar mai ales de la femei, la bărbaţi.

Cu toate acestea, atât femeile, cât şi bărbaţii consideră că, într-o relaţie, este esenţială comunicarea, 63% din femei, şi 51% din bărbaţi punând acest aspect pe primul loc, potrivit unui studiu realizat de portalul matrimoial sentimente.ro.

Priorităţile se schimbă însă imediat după acest prim pas, bărbaţii crezând că o compatibilitate sexuală este de asemenea foarte importantă, în timp ce pentru femei este mai important să aibă acelaşi stil de viaţă cu partenerul.

Cea mai puţin importantă compatibilitate, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, este cea de zodie.

Când vine vorba de selecţia partenerului de viaţă, există câteva criterii eliminatorii, peste care nu pot trece sub nicio formă cele două sexe.

De exemplu, pentru 75% din femei este foarte important ca partenerul de viaţă să nu fie violent, să nu consume alcool în cantităţi exagerate, să nu fumeze, să nu piardă timp şi bani la jocuri de noroc.

FOTO Sursa: www.webmd.com

Pe de altă parte, gelozia şi posesivitatea sunt mai puţin importante pentru femei.

De asemenea, studiul a arătat că nici bărbaţii nu se dau în vânt după femeile care consumă alcool în exces, 32% din ei fiind nemulţumiţi de acest tip de comportament, iar cele care fumează sunt considerate neatrăgătoare.

În aceeaşi măsură, reprezentanţii sexului tare se feresc, în proprţie de 38%, de femeile vulgare sau cicălitoare. 

Femeile, mai infidele decât bărbaţii

Pe de altă parte, femeile îşi doresc lângă ele un bărbat care să le ofere protecţie, să fie sociabil şi încrezător, în timp ce bărbaţii îşi doresc o femeie sociabilă, încrezătoare, dar şi inteligentă.

Frumuseţea este mai puţin importantă pentru bărbaţi, în timp ce femeilor nu le pasă dacă partenerul câştigă mult sau puţin, a arătat sondajul.  

Citeste mai departe pe adevarul.ro