Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Mărturii despre posesivitate: ce fac bărbaţii din cauza geloziei

Bărbaţii sunt, de obicei, foarte geloşi şi posesivi în relaţii, iar uneori aceste sentimente scot ce-i mai rău din ei.

De la reacţii la beţie, până la adevărată muncă de detectiv, reprezentanţii sexului puternic pot ajunge să facă gesturi nebuneşti pentru persoana iubită.

Publicaţia pentru femei „Women’s Health” a realizat un sondaj în cadrul căruia bărbaţii au mărturisit care sunt cele mai nebuneşti lucruri pe care le-au făcut „mânaţi” de gelozie: 1. „Niciodată nu mi-a convenit faptul că cel mai bun prieten al iubitei mele este un bărbat, iar cum într-o perioadă petrecea foarte mult timp cu el, am devenit gelos. Aşa că într-o seară, când trebuia să iasă cu el în oraş după muncă, m-am dus la ea la birou şi am aşteptat să iasă peste drum de ieşirea din clădirea în care lucra.

După, am urmărit-o din maşină, pentru că am vrut să văd cum interacţionează când nu sunt eu de faţă. Cred că i-am urmărit timp de vreo oră şi jumătate. Recunosc, am fost puţin deplasat. M-am liniştit când am văzut că nu s-a întâmplat nimic sexual între ei.

De fapt el chiar a început să plângă şi am aflat apoi că trecea printr-o despărţirea. Ea încă habar nu are că i-am privit tot timpul. Cred.”

Sursa FOTO: restartpitesti.info


2. „O fată cu care mă văzusem doar de vreo câteva ori mi-a zis că vrea să ne despărţim. Eu o plăceam mai mult decât mă plăcea ea pe mine şi chiar dacă nu am stabilit niciodată că avem o relaţie exclusivă, tot nu suportam gândul că ea ar putea fi şi cu un alt tip. Apoi am aflat că ea a uitat să se delogheze de pe contul ei de Gmail, de pe laptopul meu. I-am citit toate mesajele în următoarele două luni.

Ba chiar mi-am descărcat un nou motor de căutare pentru a nu fi nevoit să ies de pe contul ei ca să intru pe al meu. A fost foarte nesănătos pentru mine să fac asta, după cum mi-a spus şi un prieten căruia i-am mărturisit ce fac şi care, în timpul unei vizite în apartamentul meu, a delogat-o. M-am supărat foarte tare pe el atunci, dar acum realizez că nu era bine ce făceam.”

Citeşte mai departe pe adevarul.ro