Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Lista neagră a iubirii: cele 17 detalii care „omoară“ o relaţie din faşă

O echipă de psihologi din Australia, de la Universitatea de Vest din Sydney, a identificat cele mai frecvente nemulţumiri care apar atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor, faţă de un nou partener amoros, detalii care ne conving în scurt timp că omul din faţa noastră nu merită efortul şi ne face să dăm bir cu fugiţii.

Studiul a luat în calcul 5.500 de persoane singure, cu vârsta între 21 şi 76 de ani, care au indicat care sunt detaliile care îi conving că o persoană este potrivită pentru o relaţie de lungă durată sau pentru întemeierea unei familii. 

FOTO Arhiva PrimaLove

Calitatea sexului figurează pe locul şase pe listă, alături de lene, un aspect fizic neîngrijit sau faptul că o persoană se dovedeşte mult prea dependentă de partener. Lista celor 17 detalii care omoară o relaţie din faşă 1. Aspect fizic neîngrijit (63% - bărbaţi, 71% - femei) 2. Lene ( 60% - bărbaţi; 72% - femei) 3. Mult prea dependent de partener (57% - barbaţi; 69% - femei) 4. Nu are simţul umorului (50% - barbaţi; 58% - femei) 5. Locuieşte la distanţă mai mare de 3 ore de casa mea (51% - bărbaţi; 47% - femei) 6.  Sexul lasă de dorit (44%- bărbaţi; 50% - femei) 7. Lipsit de încredere în sine (33% - bărbaţi; 47% - femei) 8. Se uită prea mult la televizor/se joacă pe computer (25% -bărbaţi; 41% - femei)

Citeste mai departe pe adevarul.ro