Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Greşelile uriaşe pe care le fac femeile într-o relaţie

Deseori, anumite greşeli pe care le fac femeile fără să-şi dea seama pot distruge o relaţie frumoasă.

Cea mai frecventă gafă pe care o fac femeile cu partenerii lor este să le pună tot felul de întrebări prosteşti, care pe ei îi pun în dificultate.

Exemplele clasice: „arăt grasă în haina asta?” , „mă iubeşti?” Deseori, aceste întrebări îl îndepărtează pe bărbat, pentru că el îşi dă seama că femeia oricum nu va fi mulţumită de răspunsul primit.

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

În plus, iubirea trebuie arătată prin fapte, nu doar spusă prin vorbe, iar dacă el îi arată partenerei că o iubeşte, atunci o întrebare de acest fel va fi complet nepotrivită.

O altă greşeală gravă fac femeile care îi tot cer iubitului să le ţină în braţe, să le dea semne de afecţiune, deşi el face deja asta, scrie Yourtango.

În timp, bărbatul se va simţi iritat de aceste insistenţe, pentru că are şi el nevoie de intimitatea lui, de spaţiul său privat.

Femeia ar trebui să-l încurajeze pe partener să facă şi ce îi place lui, chiar dacă ea nu este interesată de jocuri video sau de cartea pe care o citeşte el.

Citeste mai departe pe adevarul.ro