Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Greşeli pe care să nu le ierţi niciodată unui bărbat

Abuzul şi infidelitatea sunt doar două din greşelile grave pe care femeile nu sunt dipuse să le ierte.

Anumite tipare comportamentale nu trebuie tolerate într-o relaţie, unele dintre acestea fiind considerate inacceptabile şi de societate.

Cu toate acestea, multe femei permit şi îndură manifestările negative ale bărbaţilor pe care îi iubesc, în loc să tragă linie şi să pună capăt relaţiei.   

Greşeli pe care să nu le ierţi unui bărbat: infidelitatea

FOTO Sursa: www.telegraph.co.uk

Infidelitatea şi adulterul nu trebuie acceptate, chiar dacă uneori există circumstanţe care le determină pe femei să creadă că relaţia va funcţiona şi după un astfel de episod.

Încrederea este esenţială într-o relaţie, iar odată ce aceasta este zdruncinată, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

În plus, dacă un bărbat înşală o dată, există şanse mari să o facă şi a doua oară, explică psihologii pentru publicaţia Woman's Health. 

Abuzul mintal, verbal sau fizic

  Orice tip de abuz este intolerabil. Când partenerul de viaţă adoptă un comportament violent, relaţia trebuie să se sfârşească.

Violenţa nu poate fi justificată sub nicio formă, în special cea fizică.

Nici abuzul mintal nu trebuie trecut cu vederea.

Când bărbatul iubit îşi manipulează, ameninţă sau îşi răneşte constant partenera, chinul nu trebuie prelungit.

Greşeli pe care să nu le ierţi unui bărbat: lipsa de respect

Lipsa de respect este o problemă serioasă într-un cuplu. Nu ar trebui să ierţi nicio persoană care te umileşte şi care îţi distruge stima de sine, mai ales când acea persoană este bărbatul pe care îl iubeşti.  

Citeste mai departe pe adevarul.ro