Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

De ce au femeile cu parteneri amuzanţi o viaţă sexuală explozivă

Mai mult decât atât, s-a descoperit că reprezentanţii sexului puternic capabili să pună pe faţa femeilor zâmbete largi sunt amanţi desăvârşiţi.

Bărbaţii cu un simţ al umorului dezvoltat se bucură, adesea, de mare succes în rândul doamnelor, care privesc umorul ca pe un semn al inteligenţei.

În plus, în urma unui studiu realizat pe un eşantion de 44 de femei aflate în relaţii stabile, s-a demonstrat că femeile cu parteneri amuzanţi au mai multe orgasme.


FOTO Sursa: www.healthista.com

Cum studii anterioare au demonstrat că femeile aflate în relaţii cu bărbaţi cu feţe simetrice, atractivi, bogaţi şi cu o masă musculară dezvoltată experimentează mai des plăcerea sexuală, acest studiu caută să extindă descoperirile prin examinarea unui alt factor, şi anume simţul umorului.

În cadrul studiului au fost luate în considerare doar orgasmele obţinute prin penetrare vaginală.

Rezultatele au arătat că cei mai buni factori prezicători pentru numărul şi intensitatea orgasmelor sunt gradul de atracţie pe care o femeie îl simte faţă de partenerul ei, satisfacţia vizavi de veniturile acestuia şi de încrederea lui în propria persoană. 

Intervievatele aflate în relaţii cu bărbaţi cu simţul umorului dezvoltat au declarat că partenerii lor sunt mult mai populari, inteligenţi, creativi şi mult mai potriviţi în poziţii de conducere decât bărbaţii care nu sunt la fel de amuzanţi. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro