Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum repari o relație după adulter

Totuși, potrivit statisticilor, cele mai multe cupluri în care unul dintre parteneri a înșelat, au hotărât să nu se despartă.

Cum repari o relație după adulter? Cu foarte multă înțelepciune și răbdare.

Procesul de vindecare a suferinței după o trădare în căsnicie nu este ceva ușor.

Dimpotrivă, se poate întinde pe o perioadă mai lungă de timp, chiar câțiva ani. Ambii parteneri trebuie să dea dovadă de foarte multă maturitate.

FOTO Sursa: www.newhavenremodeling.com

 1. Onestitatea este punctul forte

Adulterul, odată comis, creează o durere nemărginită. Partenerul înșelat își va pierde cu siguranță încrederea în cel în care o investise și în care credea orbește. În această situație, cea mai importantă este onestitatea, de ambele părți.

Cei implicați în această poveste trebuie să-și spună punctul de vedere, să-și expună sentimentele și să afle din ce cauză au ajuns în această situație. Iar dacă partenerii de viață ajung la concluzia că ar fi bine să mai dea o șansă relației, trebuie să învețe să aibă din nou încredere unul în celălalt. Însă țineți cont de faptul că acest lucru nu este posibil fără onestitate.

 2. Stabiliți reguli clare

Pentru oricare dintre noi, recăpătarea încrederii în persoana care ne-a dezamăgit este un lucru extrem de important, dar și foarte greu. Din acest motiv, este indicat să se stabilească niște reguli pe care ambii parteneri să le aibă în vedere și să le respecte.

De exemplu, să-și facă mai mult timp unul pentru celălalt, să răspundă la telefon ori de câte ori este sunat și să comunice foarte mult. Toate aceste aspecte aparent minore contribuie ușor, ușor la restabilirea încrederii pierdute.

Citeste mai departe pe click.ro