Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum poți folosi energia sexuală

Este foarte important să știi cum poți folosi energia sexuală, astfel încât să te bucuri de trăiri intense în intimitate.

 Un rol esențial îl joacă felul în care ne percepem propriul corp și dorințele sexuale pe care le avem.

Iată câteva exerciții simple care să vă ajute să aveți parte de momente explozive.

1. Respirați în sincron
În momentele în care faceți dragoste concentrați-vă asupra respirației și urmăriți să o sincronizați cu cea a partenerului.

Cu siguranță veți observa că acest lucru se face cu foarte multă ușurință și fără să vă chinuiți prea mult. Respirând la același nivel veți avea senzația că sunteți aceeași ființă și veți trăi o stare de fericire deplină.

 2. Întâlniți-vă la ore fixe

Dacă vrei să știi cum poți folosi energia sexuală trebuie să ai în vedere câteva reguli. De exemplu, începeți să vă iubiți la aceeași oră timp de o săptămână. Veți realiza că dorința sexuală începe să apară din ce în ce mai mult cu cât ora stabilită se apropie.

FOTO Arhiva PrimaLove

Aceasta generează apariția unei ciclicități a dorinței erotice de care puteți profita. Cu atât mai mult, chiar și după ce veți întrerupe acestă perioadă, veți resimți că în momentul în care se apropie ora când făceați sex, cum vi se actualizează dorințele erotice pe care le-ați trăit.

 3. Faceți sex în natură

Putem spune că foarte multe persoane au această fantezie, însă multora le place și preferă să facă cu adevărat dragoste în natură. Senzația de libertate pe care o oferă aceasta este una cu totul și cu totul specială.

Legătura puternică cu natura poate induce stări de orgasm foarte puternice. Pe de altă parte, prospețimea ierbii, razele soarelui și adierea vântului vă pot excita la maximum. Cu alte cuvinte, ca să știi cum poți folosi energia sexuală, nu ezita să te bucuri și de o aventură erotică sub cerul liber.

Citeste mai departe pe click.ro