Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum menții o relație la distanță?

Cum menții o relație la distanță? O comunicare bună este cea mai sigură cale către o relaţie frumoasă şi trainică și în această situație.

A fi intr-o relație la distanță este extrem de obositor, mai ales atunci când șansele de întâlnire sunt destul de rare.

Încrederea, dragostea, planurile de viitor, sunt cele mai bune ingrediente pentru a face față acestei situații.

Făceți-vă vizite cât de des puteți

FOTO Sursa www.plurielles.fr

Se poate întâmpla, la un moment dat, să fiți nevoiți să stați separat unul de altul pentru o anumită perioadă din diferite motive. Asta nu înseamnă că relația voastră nu trebuie să funcționeze ca un cuplu.

Încercați să vă vizitați cât de des puteți, organizați tot felul de escapade romantice, ca în acest fel să nu vă înstrăinați unul de altul.

Acordați-vă încredere deplină

Într-adevăr, gelozia în anumite limite poate condimenta relația de cuplu, dar, când partenerii nu sunt unul lângă altul, poate fii distructivă.

Important este să vă acordați încredere deplină, să nu fiți suspicioși, să nu vă cicăliți sau să vă faceți tot felul de reproșuri.

Stabiliţi, încă de la bun început să vă povestiţi unul celuilalt despre evenimentele din viața de zi cu zi și despre noii prieteni pe care vi-i faceţi între timp.

Citeste mai departe pe click.ro