Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum îţi poţi controla gelozia

Stă mai tot timpul cu telefonul în față și îl verifică, iar când te apropii de laptopul lui sare ca ars spunându-ți că are de lucru ceva important.
„De ce stă așa de mult conectat? O fi având pe alta! Parcă se îmbracă și mai atent de la o vreme“, îți spui. De cele mai multe ori este vorba despre gelozia care îți proiectează în minte tot felul de scenarii care mai de care mai dubioase.

FOTO Arhiva PrimaLove

Culmea, tu ai vrea ca el să ți le șteargă din minte și să-ți spună că totul e bine între voi. Iar dacă nu e, atunci îți dorești ca el să te mintă frumos.

Și totuși, SMS-urile şi alertele de e-mail te scot din minţi şi te gândeşti că dacă îl urmărești, eventual îi verifici telefonul când doarme sau contul de e-mail, o să obții unele răspunsuri. Suspiciuni există, plan de atac există, toate acestea sunt simptome clare că suferi de gelozie.

Gândește-te că și tu ai stat mai mult la un moment dat de vorbă cu cineva de sex opus, așa că încearcă să privești realist și să nu acuzi fără dovezi.

Nu mai face din țânțar armasăr. O să ți se pară că orice face trădează infidelitatea lui.

Dacă râde, de ce râde? Dacă e prea politicos(ă), te întrebi cu cine conversează de-i acordă atât de multă importanţă?

Dacă glumeşte cu interlocutorul/oarea, probabil te gândeşti că flirtează.

Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro