Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum funcţionează tehnica sexuală a negării orgasmului şi de ce face minuni asupra vieţii sexuale

Ea a observat că viaţa sexuală a pacienţilor săi a renăscut după ce au pus în practică această joacă sexuală bazată pe amânarea plăcerii sexuale.

Împlinirea sexuală nu ţine de plăcerea obţinută imediat, ci de felul în care înţelegi să-ţi tachinezi partenerul de cuplu şi să te supui „torturii“ de a-ţi interzice să ajungi la orgasm, explică sexologul Sienna Sinclaire pentru publicaţia Woman’s Health.  

FOTO Arhiva PrimaLove

Aceasta consideră că tehnica amânării orgasmului ajută cuplurile să descopere că plăcerea sexuală este cu atât mai intensă şi jocul seducţiei mai frumos atunci când ne refuzăm satisfacerea imediată a dorinţelor sexuale, lăsându-le să se dezvolte, tehnica fiind descrisă pe larg în cartea "Male Chastity: A Guide for Keyholders“.

Jocul castităţii este inspirat de practici care există de secole, şi care se referă la abţinerea de la stimulare sexuală, dar şi la a-i oferi altcuiva controlul asupra nevoilor tale sexuale. Acesta din urmă este numit „deţinătorul cheii“. Jocul castităţii nu implică abstinenţa totală, aşa cum ar putea să sugereze sintagma, ci se referă la modul în care putem obţine orgasme mai intense, care durează mai mult, dar şi la a oferi controlul asupra propriilor tale nevoi sexuale, astfel încât să nu ai habar când partenerul îţi va permite să te bucuri de orgasmul negat.

Jocul casitităţii nu implică în mod obligatoriu purtarea unei centuri de castitate, cu toate că astfel de produse există şi pot fi achiziţionte, ci această tehnică poate fi pusă în practică pur şi simplu cu ajutorul voinţei şi stăpânirii de sine, iar satisfacţiile vor fi cu atât mai mari, subliniază sexologul. Partenerul care alege să-şi nege plăcerea sexuală pentru o anumită perioadă de timp va trebui să-şi asigure perechea că nu se va satisface sexual decât atunci când i se va permite, în modul în care partenerul va decide că se va întâmpla.

După o perioadă de abstinenţă, eliberarea sexuală nu trebuie să aibă loc în mod obligatoriu în timpul unui act sexual clasic, ci poate însemna şi că deţinătorul cheii poate decide ca partenerul să se autosatisfacă în timp ce el va privi. De asemenea, partenerii pot face oricând schimb de roluri, şi cel dominat să devină dominator (deţinătorul cheii), în funcţie de ceea ce decid de comun acord.

Reguli pentru începători 

Fiind o experienţă nouă, sexologul recomandă ca la început partenerii să practice acest joc al castităţii pe perioade mai scurte de timp, de câteva zile, regulă recomandată cu atât mai mult în cazul celor care optează să poarte o centură de castitate în acest timp. Pentru momentul în care deţinătorul cheii va decide să încheiaţi perioada de abstinenţă, ar fi ideal să rezervaţi o cameră la un hotel, pentru a schimba decorul perimat oferi de dormitor.

Citeste mai departe pe adevarul.ro