Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum eviţi o ceartă în cuplu

Ei bine, o mică dispută nu este deloc gravă, însă trebuie ca o ceartă să nu se transforme într-un scandal în toată regula şi să facă rău relaţiei. Iată cum poţi depăşi un astfel de moment!

Apelează la glume

Se întâmplă ca înainte să plecaţi în oraş, el să fie gata cu o jumătate de oră înaintea ta. De aceea, sătul să te tot aştepte, devine nervos, îţi vorbeşte pe un ton ridicat şi te grăbeşte. Iar tu, vâzându-l aşa, parcă nici nu mai ai chef să pleci!

Ei bine, nu lăsa micile lui răutăţi să te supere, ci încearcă să-i răspunzi cu o glumă. Umorul este cel mai indicat în aceste momente. Vei vedea că atmosfera se va destinde imediat, iar el va uita de mica ta întârziere.

FOTO Arhiva PrimaLove

Nu te impune, dându-i lecţii

Dacă ar fi după partener, i-ar lăsa pe copii să facă absolut orice, ba chiar le-ar face toate capriciile, chiar dacă notele din catalog lasă de dorit. Tu vrei să pui piciorul în prag şi să-i organizezi, însă el crede că este mai bine să-i laşi în pace. De aceea, mereu vă contraziceţi pe această temă.

Nu-i da lecţii de viaţă şi nu-i spune: eu ştiu cel mai bine sau tu nu-i înveţi nimic bun pe cei mici. Nici că de acum înainte doar tu te vei ocupa de educaţia copiilor. Cel mai bine este s purtaţi o discuţie amiabilă, în care fiecare să vină cu argmente, pentru a-şi susţine punctul de vedere.

Citeste mai departe pe clicksanatate.ro