Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cum afli că eşti înşelat în viaţa reală

Până ţi se întâmplă ca adevărul să te izbească în faţa în cele mai neaşteptate moduri, după cum au relatat mai multe „victime“ ale infidelităţii în cadrul unui sondaj online realizat de platforma Reddit.

Uneori nici nu contează că îţi bănuieşti partenerul de infidelitate pentru că certitudinea că ai fost înşelat este la fel de dureroasă ca atunci când afli din senin că relaţia ta nu este aşa cum credeai, scrie publicaţia Huffington Post cu referire la confesiunile amare ale utilizatorilor Reddit care au participat la un sondaj despre cum este să afli că ai fost trădat de perechea ta.

FOTO Sursa: www.onlinedatingschool.com

Bărbaţi şi femei care au fost înşelaţi de partenerii de viaţă au povestit cum au aflat de existenţa celeilalte persoane.

1. Nuntă cu anunţ neaşteptat 

"Amanta lui mi-a spus la o nuntă a unei prietene comune, aşa că nu am putut să fac o scenă. Mi-am păstrat calmul până am plecat, nu le-am dat satisfacţia să mă vadă reacţionând ca o nebună şi nici nu am vrut să stric nunta“ (flowerbright)

2. Factura de la telefon a dat-o dat de gol

"Aveam de plătit de trei ori mai mult decât de obicei la factura de telefon şi am văzut că erau peste 400 de minute de convorbire cu un singur număr. Celălalt bărbat era un coleg de muncă. A vrut să fie prinsă pentru că era prea laşă ca să-mi spună adevărul în faţă.“ (bfuller181)

3. Puţin ajutor de la Facebook 

"Soţia avea mai multe pagini de Facebook sub diferite pseudonime. Într-o zi, una dintre ele mi-a apărut la secţiunea de prieteni sugeraţi. Mi-am spus, ia te uită, fata asta seamănă destul de mult cu soţia mea. Aşa că am deschis pagina. Era chiar soţia mea şi era într-o relaţie de iubire cu o altă persoană. Ulterior am mai descoperit două astfel de pagini.“ (PrimeEchoes)

Citeste mai departe pe adevarul.ro