Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cât trebuie să dureze o partidă de sex

Dar oare cât trebuie să dureze o partidă de sex?

Un nou studiu realizat de o echipă de 34 de sexologi canadieni şi americani a scos la iveală faptul că o partidă de sex considerată normală durează între trei şi şapte minute.

FOTO Sursa: fuckbudhookups.com

Această concluzie a fost stabilită în urma analizării tuturor cazurilor persoanelor cu probleme sexuale care le-au călcat pragul terapeuţilor, dar în vederea rezultatelor s-a ţinut seama şi de alte studii recente, conform cărora durata medie a unei partide de sex se încadrează în intervalul 5-7 minute, scrie esquire.com.

„În cazul unui număr restrâns de oameni o partidă de sex durează mai mult de 12 minute”, spune sexologul Barry McCarthy, adăugând că întârzierea orgasmului nu are de-a face cu momentul în care bărbaţii chiar simt nevoia să ejaculeze. 

Cât trebuie să dureze o partidă de sex pentru ca femeile să fie mulţumite Pe de altă parte, sexoloaga Ava Cadell este de părere că durata minimă a unei partied de amor, care include şi preludiul, ar trebui să fie de 30 de minute.

Citeste mai departe pe adevarul.ro