Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cât de important este preludiul

De aceea, preludiul este unul dintre cele mai importante etape, peste care nu trebuie să sari.

Atingerile incitante, cuvintele senzuale și jocurile erotice trezesc receptorii plăcerii, mărind libidoul și inducând dispoziția necesară pentru un contact sexual reușit. Dacă bărbații au nevoie de o scurtă „încălzire“, reprezentantele sexului frumos trebuie mângâiate și sărutate timp îndelungat pentru a se pregăti atât emoțional, cât și fizic pentru relația intimă.

FOTO Arhiva PrimaLove

Preludiul ajută la lubrifierea vaginului, pentru că, în timpul excitației se eliberează un lichid incolor sau puțin albicios, fără miros, ce facilitează penetrarea. În plus, clitorisul și labiile cresc în dimensiuni, acestea din urmă închizându-se puțin la culoare.

În lipsa preludiului, pereții vaginului nu se umezesc suficient, îngreunând contactul sexual, provocând durere și disconfort. Mai mult, specialiștii spun că bărbații care obișnuiesc să-și îmbrățișeze și să-și sărute partenerele vor vedea că acestea nu doar că se vor bucura mai mult de actul sexual, ci și că vor ajunge la orgasm mult mai ușor.

Întărește atașamentul față de partener

În timpul preludiului, cei doi parteneri se pregătesc pentru obținerea orgasmului, momentul culminant al actului sexual. Preludiul are un impact major la nivel emoțional-afectiv (bucurie, emoție, plăcere, satisfacție), dar și psihologic (stare de bine, creșterea sau întărirea atașamentului față de partener, iubire, siguranță).

Importanța detaliilor romantice

Crearea unui mediu propice pentru o seară de neuitat poate fi crucială. De exemplu, asigurați-vă că lumina din încăpere este difuză și că muzica romantică se aude pe fundal.
Citeste mai departe pe clicksanatate.ro