Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Confesiunile unor femei divorţate: cele mai revoltătoare lucruri pe care soacrele lor le-au făcut

Din păcate, de multe ori aceste probleme dintre noră şi soacră nu se pot sfârşi altfel decât prin singura măsură radicală posibilă: divorţul.

Mai multe cititoare ale publicaţiei Huffington Post au povestit problemele pe care le-au avut cu soacrele lor, neînţelegeri care după un timp le-au determinat să divorteze.

Iată care sunt cele mai ciudate, revoltătoare şi penibile lucruri pe care fostele soacre le-au făcut sau le-au spus. 

FOTO Sursa: hubpages.com

Tracy se plânge că fosta ei soacra îi reproşa că este prea ambiţioasă şi că nu ar trebui să discute cu soţul despre planurile ei de viitor, pentru că bărbatul s-ar putea simţi inferior.

Naomi îşi aminteşte că într-o zi soacra ei a aşteptat-o într-o parcare şi a ţipat la ea, reproşându-i că i-a furat fiul, căsătorindu-se cu el.

În cele din urmă, Naomi a decis să este mai bine să divorteze şi să i-l „redea” astfel pe bărbat mamei sale prea iubitoare. 

Sherry are o poveste şi mai surprinzătoare. Soacra ei îi arăta mereu poze din adolescenţa băiatului ei, unde acesta apărea cu fosta lui iubită, din liceu, cu care femeia ar fi dorit să-l vadă însurat.

În plus, îi reproşa că nu se ocupă bine de gospodărie, că nu are grijă de bărbatul ei, iar într-o zi a mers cu maşina timp de 2 ore ca să se ducă la locul de muncă al soţului, pentru a-i da o umbrelă, de teamă că soţia nu avusese grijă de acest aspect. 

Sarah mărturiseşte că soacra ei îi critica mereu stilul de creştere a copiilor şi că prefera să stea cu alţi nepoţi, cu copiii cumnatei sale, cărora le dădea mai multe cadouri.

Dacă multe soacre se străduiau din răsputeri să le determine pe nore să divorteze, una dintre ele a vrut exact opusul. 

Cari s-a trezit ameninţată de viitoarea ei soacră că dacă nu se va căsători cu fiul ei, nu mai are ce să caute în casa acestuia. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro