Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cinci motive să faci sex cu soţul tău în fiecare noapte

În manifestul său din ediţia electronică a Huffington Post, Meg Conley încearcă să explice că multe conflicte ar fi evitate, dacă partenerii nu ar mai fi atât de timoraţi şi ar face mai mult sex.

1. Să fii mamă nu înseamnă să renunţi la bărbatul de lângă tine „Să fii mamă este cea mai expresia absolută a ceea ce înseamnă să fii femeie, dar, totodată, dezbracă de feminitate majoritatea reprezentanelor sexului frumos.

Este ceva în a fi acoperită de balele unui bebeluş şi în a avea grijă de toate nevoile unei fiinţe umane care te face să te simţi neutră din punct de vedere sexual.

FOTO Sursa: www.fabvana.com

În mare parte zilele mele se împart între jocuri cu păpuşi, ştergerea mâncării de bebeluşi sau a mucilor de pe hainele mele, schimbarea scutecelor şi ieşiri în parc.

Este ceva ce te întăreşte în săruturile lui bărbatului pe care îl iubeşti.

Sunt momente în braţele lui Riley când îmi amintesc cine sunt înainte chiar să realizez că am uitat.

Da, sunt o gospodină care găteşte, spală şi curăţă toate petele dezgustătoare.

Dar, de asemenea, sunt ceva mult mai mult decât atât, ceva mai încântător, ceva diferit de toate aceste roluri. Sunt o femeie! Şi sărut şi foarte bine.

Este minunat să te regăseşti prin atingerile altcuiva.” 2. Bărbaţii sunt uşor de mulţumit  „Dacă vreţi ca soţul dumneavoastră să se poarte ca un bărbat, trebuie să îl trataţi ca pe un bărbat.

Nu vă daţi ochii peste cap, nu e un manifest pentru întoarcerea la anii '50. Femeile au nevoie de o listă lungă de condiţii îndeplinite pentru a se simţi iubite.

Bărbaţii sunt ceva mai simplu. Au nevoie să fie hrăniţi, să li se arate apreciere şi au nevoie de sex. Asta e tot. Serios.

Aşa că găteşte sau comandă cina din când în când. Mulţumeşte-i pentru orele lungi petrecute la muncă zâmbindu-i şi îmbrăţişându-l când se intoarce de la serviciu.

Şi pentru numele lui Dumnezeu, lasă-ţi bărbatul să te vadă dezbrăcată. Este uluitor ce poate să facă un bărbat pentru o femeie bună care îl face să se simtă iubit.

După câteva săptămâni de cine terminate în pat (şi nu pentru somn), te vei întreba de ce nu ai insistat mai devreme să faci sex în fiecare noapte.”

3. Redescoperă-ţi bărbatul în fiecare noapte

„Trebuie să aveţi un moment doar al vostru în fiecare zi. Îţi aminteşti de bărbatul ăsta, cel care ţi-a făcut inima să tresalte şi mâinile să-ţi transpire?

Cel care a sunat atunci când sperai să o facă. Cel care te-a ridicat până la stele până în al nouălea cer.

E încă acolo. După toţi anii, în spatele facturilor şi a grijilor, bărbatul acela zâmbitor este încă îndrăgostit de femeia lui şi are zâmbetele ei.

În fiecare noapte, după ce-ţi duci copiii la culcare, e o ocazie sa-l redescoperi. O ocazie să-ţi aminteşti că viaţa voastră e o aventură şi nu e nimic ce nu puteţi face.”

Citeste mai departe pe adevarul.ro