Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cele mai posesive femei în funcţie de zodie

Astrele joacă un rol semnificativ în comportamentul nostru, în unele situaţii având chiar efecte distructive.

Femeia Scorpion

Nativele Scorpion sunt extrem de posesive, fiind geloase pe oricine a stat vreodată în apropierea partenerilor lor.

FOTO Arhiva PrimaLove

Cea mai mare problemă cu care se confruntă este că nu-şi pot controla emoţiile de această natură şi izbucnirile sunt deosebit de virulente.

Femeia Peşti

Posesivitatea este un companion constant pentru nativele zodiei Peşti.

De regulă, Peştoaicele pretind mult prea multe dovezi de dragoste şi atenţie de la parteneri, iar atunci când aşteptările lor nu sunt îndeplinite, se distanţează. Adesea nu sunt capabile să ierte nici cea mai mică greşeală.

Femeia Berbec

Femeile Berbeci sunt dependente de încrederea deplină în parteneri, pentru că detestă minciuna şi ipocriza. Însă tocmai pe acest fond, aceste native au ajuns să se numere printre cele mai posesive din zodiac, uneori devenind victimele propriei suferinţe, din cauza neîncrederii.

Indicat este ca femeile Berbec să discute sincer cu partenerii lor de viaţă orice bănuială ar avea, altfel vor fi consumate de îndoială.

Femeia Leu

Mândria şi teama de a nu fi respectate şi iubite le transformă pe Leoaice într-una dintre cele mai posesive zodii. Astfel, când nativele Leu sunt rănite de persoana iubită, acestea suferă mai mult din cauză că şi-au pierdut puterea decât din cauza iubirii trădate.

Nu degeaba, Leoaicele au aşteptări foarte mari de la partenerii lor de viaţă. Cele mai posesive femei în funcţie de zodie: femeia Taur Taurii tânjesc după un cămin armonios, o familie fericită şi fidelitate. Atunci când au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile din aceasta zodie încep să investigheze, dând astfel naştere la scene de gelozie.

Citeste mai departe pe adevarul.ro