Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cele mai inventive şi amuzante moduri în care s-au răzbunat cei trădaţi în amor

Uneori, ideile de răzbunare puse în practică de cei trădaţi în amor ar putea fi oricând transformate în scenariile de succes ale unor filme de comedie.

Dezamăgirea şi furia celor care află că au fost înşelaţi de soţi, soţii sau iubiţi devin adesea adevărate „muze“ malefice, cu urmări nu tocmai blânde pentru infideli. Iată câteva dintre cele mai amuzante sau inventive moduri în care persoanele înşelate au ales să se răzbune pe jumătaţile lor, trecute în revistă de Woman's Health: 

Foto Arhiva PrimaLove

I-a lipit penisul de abdomen

Un american dornic de senzaţii tari, pe nume Donessa Davis, a pus un anunţ pe site-ul Craigslist, în care făcea publică dorinţa sa de a face sex fără obligaţii şi cu alte femei decât soţia. A primit răspuns de la 5 doritoare, cu care a şi avut parte de distracţii sexuale extraconjugale.

Soţia însă a aflat, dar în loc să-şi confrunte soţul infidel, a preferat să caute în calculatorul folosit de trădător detalii despre amantele de ocazie şi a pus la cale un plan diabolic. A contactat mai multe dintre femeile cu care soţul se vedea (care au aflat astfel că acesta era căsătorit) şi a rugat-o pe una dintre ele să-i invite soţul la o altă întâlnire fierbinte.

Davis a căzut în plasă, iar amanta l-a rugat să încerce ceva mai dur în materie de plăceri carnale, aşa că bărbatul a acceptat să fie înlănţuit cu cătuşe de pat şi să se lase legat la ochi. Numai că în timp ce se afla cu amanta în cameră, în încăpere au mai intrat două dintre fostele iubite de-o noapte şi, împreună, i-au lipit penisul de abdomen cu superglue.

Soţia a fost încântată, dar femeile au fost arestate de poliţie şi acuzate de privare de libertate, una dintre ele fiind găsită vinovată şi de atac sexual şi lovire, pentru că ea fusese cea care îl pocnise peste faţă şi îi lipise penisul.

Davis a avut nevoie de îngrijiri medicale după incident.

Un Porsche cu mesaj

Bărbaţii sunt foarte ataşaţi de maşinile lor, mai ales când bolidul din dotare îi ajută la „vânătoarea“ de aventuri sexuale. Probabil că aşa se explică şi mesajul zgâriat de femeia trădată pe autoturismul Porsche din imagine:  „Ticălos infidel“

Citeste mai departe pe adevarul.ro