Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facă o femeie la prima întâlnire, în opinia bărbaţilor

Publicaţia americană „Huffington Post” a apelat la bunăvoinţa unui grup de bărbaţi, care au mărturisit ce lucruri îşi doresc de la femeile cu care ies pentru prima dată la o întâlnire:

1. „Dacă nu ne-am cunoscut înainte, aş vrea să facă o mişcare concretă, să-mi pot da seama dacă ne strângem mâna sau putem să ne îmbrăţişăm. Nu contează cum doreşte, dar vreau să îmi dea măcar un indiciu, altfel poate deveni penibil.

” 2. „Să mă ierte pentru primele zece lucruri stupide pe care le spun sau fac, dacă nu este prea mult pentru ea, pentru că sunt un dezastru la prima întâlnire. A doua întâlnire va fi mai bună, promit.”

3. „Să nu mă întrebe de ce am divorţat înainte de a treia întâlnire.

Ştiu că îşi doreşte, probabil, să afle mai multe despre fostele relaţii, dar la prima întâlnire nu voi fi pregătit să dezvălui prea mult.”

4. „Să îmi dea voie să îi deschid uşa.”

5. „Dacă este chirurg cardiolog şi aşteaptă un mesaj important pentru a salva viaţa cuiva, mi se pare normal să îşi ţină telefonul pe masă.

FOTO Arhiva PrimaLove

Dacă nu, trebuie neapărat să îl pună în geantă.”

6. „Să se ofere să plătească. Nu am nicio problemă cu a plăti eu pentru cină, dar aş vrea măcar să îmi arate că este interesată să investească în timpul petrecut împreună şi, desigur, vreau să îmi dea ocazia să o refuz.”

7. „Să îmi facă complimente. Merg des la sală şi unul din motivele pentru care o fac, pe lângă dorinţa de a avea un stil de viaţă sănătos, este faptul că îmi doresc ca femeile să vadă că sunt un bărbat preocupat de felul în care arată.”

8. „Puţină încurajare face minuni, iar tăcerea nu este de aur. Vreau să ne distrăm împreună.”

Citeste mai departe pe adevarul.ro