Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cele mai frumoase cereri în căsătorie

Am făcut o selecție cu câteva dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie din care se poate inspira. Sau îi poți da tu câteva idei.
De obicei, cererile în căsătorie sunt legate de amintiri frumoase din viața de cuplu, de prima întâlnire, de primul sărut, de locuri dragi și, bineînțeles, de pasiuni comune.

Dacă îți dorești ceva anume, sugerează-i discret ideile tale și, cine știe, poate le va pune în practică. Sau poate își va îmbunătăți planul la care lucrează de ceva timp.

FOTO Arhiva PrimaLove

Cele mai frumoase cereri în căsătorie: Pe o scenă de teatru
Stagiunea de toamnă este în plină desfășurare. Ce-ai spune dacă iubitul tău te invită la o piesă de teatru emoționantă, cu un mesaj puternic despre viață, iar la final, după aplauzele pentru actori, se așază în genunchi pe scenă și te întreabă dacă vrei să fii soția lui?

Același scenariu poate fi valabil și la restanurantul vostru preferat, unde ați luat o cină romantică.

Cele mai frumoase cereri în căsătorie: La gară sau aeroport
Te-ai gândit vreodată că partenerul tău te poate aștepta cu un buchet mare de flori și cu inelul mult-dorit, atunci când te întorci dintr-o delegație de serviciu?

Cobori din tren și-l cauți cu privirea, iar el, la capătul peronului, îmbrăcat elegant, te așteaptă cu florile tale preferate și te îmbrațișează. Sau abia ce ai coborât din avion și îl vezi pe el, cu sclipiri în ochi, gata, gata să-ți pună întrebarea care îți va schimba viața.

Cele mai frumoase cereri în căsătorie: La mall
Știe că adori să probezi și să cumperi haine, mai ales când sunt la reducere, așa că te invită la o sesiune de cumpărături la cel mai populat mall din oraș.

Mai mult, poate vorbi cu administratorii care se ocupă și de sonorizare și, în timp ce tu ești la casă și achiți produsele luate, vei auzi în boxe dacă vrei să-i fii soție. Îți poți imagina privirile din jur care așteaptă răspunsul tău?
Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro