Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cele mai frecvente reproșuri sexuale pe care le fac bărbații

Unele dintre ele nu conștientizează că fac anumite lucruri care le provoacă neplăcere iubiților.

Oricât de experimentată ai fi ca femeie din punct de vedere sexual, poți face tot felul de greșeli care nu sunt acceptate de parteneri. Iată care sunt cele mai frecvente reproșuri sexuale pe care le fac bărbații.

Cele mai frecvente reproșuri sexuale pe care le fac bărbații: Îmi ignori prea des organul genital

Cei mai mulți bărbați adoră să fie atinși în zona organului genital, cu mâinile sau cu gura, dar din păcate nu au parte foarte des de acest "tratament".

FOTO Sursa www.brides.com

Din acest motiv, cele mai frecvente reproșuri sexuale pe care le fac bărbații femeilor în intimitate au legătură cu acest aspect.

Reprezentanții sexului puternic și-ar dori ca din când în când penisul să le fie răsfățat, iar în această situație femeile nu ar trebui să se simtă ofensate.

Cele mai frecvente reproșuri sexuale pe care le fac bărbații: Nu mă săruți prea des

Poate n-o să vă vină să credeți, dar și bărbații vor să fie sărutați. Și aici nu ne referim doar la sărutatul pe buze, ci și pe corp.

Cei mai mulți bărbați simt nevoia să fie pupați și linși pe tot corpul în timpul actului sexual, cu atât mai mult că jocul cu limba îi excită foarte tare.

Citeste mai departe pe click.ro