Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie

Sexul joacă un rol important în viaţa tuturor, însă câteva reprezentante ale sexului frumos pot fi considerate, şi graţie astrelor, adevărate zeiţe ale sexului.

Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie: Femeia Taur nu este ruşinoasă în aşternuturi 

Guvernată de Venus, zeiţa iubirii, geloziei şi hedonismului, femeia Taur este un uragan erotic. Nu este deloc pudică şi este gata oricând să-şi satisfacă partenerul. Deşi este o femeie puternică şi pasională, în dormitor renunţă la postura sa impunătoare şi la privirea încruntată, dedicându-se complet partidei de amor.

Este foarte activă şi ar putea face sex chiar şi o noapte întreagă, aşa că ai face bine să o vizitezi odihnit şi plin de zel, altfel va vedea roşu în faţa ochilor, pentru că nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură.   

Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie: Femeia Gemeni

FOTO Sursa: www.shaadi.com.my

îngenunchează orice bărbat Femeia născută în zodia Gemenilor este plină de energie şi creativitate. Modestia nu este punctul ei forte, mai ales când vine vorba de performanţele sexuale, aşa că nu fi surprins dacă după ce terminaţi de făcut amor îşi aşteaptă binemeritatul trofeu, sub forma unui compliment.

Nu te lăsa păcălit de şorţul de bucătărie, pentru că spontaneitatea şi lipsa de inhibiţii o pot transforma cu uşurinţă dintr-o casnică plictisitoare, într-o adevărată vedetă porno. Este manipulatoare şi foloseşte sexul pe post de armă dar, fermecat de puterea ei de seducţie, vei ajunge propriul tău călău.  

Cele mai bune femei la pat, în funcţie de zodie: Femeia Leu, regina sexului

Femeia Leu adoră să fie cea mai bună în toate, aşadar partidele de sex cu ea vor fi de fiecare dată un adevărat spectacol. Deloc pudică, spontană şi plină de imaginaţie, va bifa toate poziţiile din Kama Sutra şi găsi o modalitate să faceţi sex în toate locurile din casă, de la podea, la dulapul din bucătărie.

Îi place să domine şi este foarte zgomotoasă, motiv pentru care ai face bine să îţi izolezi fonic locuinţa înainte să o inviţi la tine, altfel există şanse mari să vă treziţi cu poliţia la uşă când ţi-e lumea mai dragă.  

Citeste mai departe pe adevarul.ro