Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie

Experienţa este de aur, dar priceperea sexuală a unora dintre reprezentanţii sexului tare nu se datorează doar numărului mare de femei care le-au trecut prin pat.

Graţie astrelor, câţiva norocoşi se pot lăuda cu tehnici sexuale desăvârşite, fiind în stare să facă orice femeie să suspine cu iscusinţa lor erotică.

 Bărbatul Berbec îşi epuizează partenera

Berbecul ştie perfect ce îşi doreşte în materie de sex. O fire vulcanică şi plină de energie, transformă orice experienţă sexuală într-un maraton. Nu ţine foarte mult la etichetă, dar nici la preludiu, aşa că de multe ori va trece repede la acţiune.

FOTO Sursa Arhiva PrimaLove

Ai grijă însă, pentru că îţi poate pune cu uşurinţă cariera în pericol. Un armăsar de cursă lungă, bărbatul Berbec va avea grijă să te ţină trează nopţi întregi cu talentele lui incredibile, motiv pentru care vei fi tentată să chiuleşti destul de des de la job de dragul sesiunilor de sex fierbinte. Sau vei fi epuizată.

Bărbatul Rac

Când vine vorba de amor, bărbatul Rac este foarte pretenţios, aşa că dacă ajungi în patul lui poţi să te simţi norocoasă.

În plus, sexul cu acest nativ este cu adevărat exploziv. Inhibiţiile nu îşi au locul, pentru că va şti, cu siguranţă, cum să te facă să te simţi sexy.

Este spontan, tandru şi gata să inventeze poziţii noi doar pentru plăcerea celei din patul lui, aşa că nu fi foarte surprinsă când o să ai primul orgasm stând în cap.

 Bărbatul Fecioară, bestia din dormitor

Chiar dacă pare sensibil şi timid la prima vedere, bărbatul Fecioară se transformă într-o bestie în dormitor.

Poate fi catalogat, în mod răutăcios, drept obsedat sexual, pentru că libidoul lui nu poate fi potolit cu una, cu două.

Ar face orice să ajungă la orgasm, dar se concentrează la fel de puternic şi pe plăcerea partenerei. Este pe deplin mulţumit abia când toţi vecinii află cum îl cheamă din ţipete sacadate ale iubitei.

Citeste mai departe pe adevarul.ro