Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce tip de preludiu preferă femeile?

Acesta poate fi realizat în mai multe feluri, în funcție de dorințe. Ce tip de preludiu preferă femeile? Află mai jos!

Preludiul creează o legătură profundă între parteneri și din acest motiv trebuie să îi acordați o foarte mare atenție. Vrei să știi ce tip de preludiu preferă femeile? De la cel care implică un joc erotic până la sexul oral.

FOTO Arhiva PrimaLove

Masajul senzual
Poate fi preludiul perfect pentru o noapte de sex fierbinte și din acest motiv femeile îl adoră. El nu are doar rolul de a relaxa organismul, ci poate reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. De cele mai multe ori reprezentantele sexului frumos au nevoie doar de câteva minute de masaj pentru a se detensiona și a se concentra pe senzațiile corpului. Dacă vreți să știți ce tip de preludiu preferă femeile, aflați că masajul erotic este pe placul lor.

Jocul erotic
Se spune că preludiul este secretul unei partide de sex reușite. Dacă sunteți curioși și vreți neapărat să știți ce tip de preludiu preferă femeile, aflați că aceastea adoră jocurile erotice la începutul actului sexual. Vor să pună în practică scenariile care le trec pric cap în acel moment. De exemplu, sunt încântate să savureze un fruct împreună cu partenerul, la sfârșitul unei cine romantice, alături de un pahar de șampanie. Gustul fructului și șampania le stimulează simțurile și dorința de a face sex.

Sărutul pasional
Nu este nici un secret că femeile sunt înnebunite după sărutul pasional.

Citeste mai departe pe click.ro