Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce spun mâinile unui bărbat despre comportamentul lui sexual. Cum afli dacă va fi infidel

Ele se pot uita pur şi simplu la degetele lui, pentru că mâinile unui bărbat spun multe despre personalitatea acestuia.

Un studiu recent a demonstrat că raportul dintre lungimea degetelor de la mâna unui bărbat oferă detalii importante despre cum este el în realitate.

Astfel, dacă degetul arătător este mai scurt decât inelarul, atunci bărbatul este mai predipus la cheltuieli pentru a impresiona femeile.
FOTO Sursa: classified-blog.com


Le va face cadouri generoase şi va plăti în locul lor la restaurant. De asemenea, el merge probabil la sala de sport, se parfumează şi poartă haine alese cu gust.

Din păcate însă, aceşti bărbaţi au un apetit sexual mai ridicat şi de aceea este posibil să caute relaţii şi cu alte femei, scrie Daily Mail.

Comportamentul sexual al oamenilor, dar şi lungimea degetelor, sunt determinate de expunerea la hormonii testosteron şi estrogen în perioada fetală.

Astfel, cu cât degetul arătător este mai mare comparativ cu inelarul, cu atât a fost mai mare cantitatea de testosteron la care a fost expus prenatal acel bărbat.

El va avea un comportament mai masculin şi deseori mai agresiv.

Citeste mai departe pe adevarul.ro.