Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce se întâmplă până când îl găseşti pe „The One and Only”? 17oct

Cuvinte cheie

Articole similare

Distribuie!

Twitter   Facebook

Ce se întâmplă până când îl găseşti pe „The One and Only”?

Vei începe prin a te îndrăgosti de cineva, vei trăi o primă iubire, te vei bucura din plin de ea, apoi vei fi dezamăgit în urma despărţirii, însă te vei îndrăgosti din nou. Vei iubi din nou, apoi vei fi rănit. Şi apoi vei iubi din nou.

Viaţa este o sumă de întâlniri şi Vei resimţi toate simptomele sindromului inimii frânte şi îţi vei promite că nu te vei mai îndrăgosti de altcineva pentru ca nu au rost complicaţiile.

Vei incerca apoi să fii singur/ă o perioadă, să îţi vezi de tine şi de ce vrei tu pentru tine. Apoi viaţa te va aduce din nou la punctu în care vei trăi apoi o iubire caraghioasă despre care vei vrea să scrii la un moment dat. Dragostea poate avea şi părţile ei amuzante!

FOTO Sursa: symvouleutiki.blogspot.com

E posibil ca după ceva timp să te întorci la o fostă iubire pentru că îţi este dor, pentru că eşti încă conectat cu el/ea din punct de vedere emoţional, reciproca fiind valabilă şi pentru că da, încă mai există sentimente.

De fapt, vei avea tendinţa de a te întoarce la un anumit interval de timp către o fostă iubire, pentru că este iubirea care te-a marcat cel mai mult, pe fond de chimie pură, care nu poate fi explicată sau înţeleasă.

Apoi vei dezvolta o teamă de a nu rămâne singur/ă, însă vei fi încurajat/ă de către prieteni şi vei juca în continuare acest joc, nu vei rămane spectator. Va urma şi o relaţie care te va reconecta emoţional şi îţi va lăsa o stare bună, chiar dacă se va încheia. Acest lucru se va întâmpla pentru că tot ceea ce ai trăit până atunci te va ajuta să creşti şi da, vei creşte frumos.

Te vei simţi sigur/ă pe tine, vei fi o prezenţă agreabilă, vei atinge statutul social dorit, vei avea ceea ce căutai, vei fi o apariţie, vei avea succes şi vei străluci.

Apoi vei fi invidiat şi apoi...vei avea maturitatea necesară pentru a înţelege ce e dragostea adevărată. După această întâlnire cu Ea sau cu El, vei mai creşte, însa veţi creşte împreună. Veţi trece prin multe stări, veţi trăi emoţii, sentimente, veţi avea parte de adrenalină, momente, surprize, eşecuri, însă toate vă vor ajuta să creşteţi.

Perioada de dinaintea Lui sau Ei este perioada în care decizi, schimbi, te reinventezi, acţionezi şi reacţionezi, experimentezi, reuşeşti, îndrăzneşti, visezi, îţi asumi responsabilităţi, meditezi şi te trezeşti la realitate!

Articol scris de Ştefania Adelina Dudău

Specialist licenţiat in Asistenţă Socială Articole publicate în "Jurnalul Institutului de Psihologie şi Psihoterapie Adleriană" (IPPA) şi blogul personal, "Blogul lui Stef".

Articolul a fost publicat in adevarul.ro