Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce să faci ca relația să meargă din nou

Ești îngrijorată că lucrurile nu merg întotdeauna cum ai visat? Există metode de a repune relația ta pe calea cea bună. Acționează, până nu e prea târziu!

Adu-ți aminte de începuturi.

Revino la începuturile relației voastre și reamintește-ți lucrurile care o făceau unică, frumoasă, singulară. Încearcă să analizezi ce n-a mers bine, și imaginează-ți o strategie pentru a readuce lucrurile pe calea cea bună.

FOTO Arhiva PrimaLove

  • Sfat: Nu te victimiza, și nici nu încerca să găsești vinovați cu orice preț. O discuție cu partenerul pe tema „ce n-a mers bine” e de dorit.

Comunicați! Nu încerca să găsești singură soluții, căutați-le în doi! Discutați, cu calm, despre relația voastră. Încearcă să-ți afli care sunt soluțiile propuse de partenerul tău, pentru a „repara” situația.

  • Sfat:  Nu organiza o „ședință de analiză”, nici interogatorii! Invită-ți partenerul într-un loc calm, relaxat, sau pregătește-i o cină romantică. Într-o atmosferă plăcută, cu lumânări, un vin bun și muzică în surdină, lasă-l să se exprime, să-și spună punctul de vedere. Încercați să găsiți calea de mijloc.

Restabilește încrederea.

Știi cum se spune: încrederea se câștigă ultima, și se pierde prima. Au intervenit între voi promisiuni neonorate, planuri nefinalizate, dezamăgiri? Încercați să vă recâștigați încrederea unul într-altul. Dovedește-i partenerului că faci tot ce-ți stă în putință pentru a fi la înălțimea așteptărilor lui. Și mai spune-i că nu-i un capăt de țară dacă aveți opinii diferite asupra diverselor chestiuni: cu un pic de efort, se poate ajunge la un compromis.

  • Sfat: Nu-ți forța alesul să facă ceea ce nu vrea sub niciun chip, nu-i neglija dorințele, nu-l brusca. Toate acestea duc la erodarea încrederii.
Citeste mai departe pe clickpentrufemei.ro