Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce nu știai că îți poate afecta viața sexuală

Gândește-te încă o dată! Un studiu șocant a arătat că majoritatea paturilor, inclusiv așternuturile și salteaua, ascund un cocktail de bacterii periculoase ce pot declanșa o serie de boli, de la infecții respiratorii la probleme digestive. Nu în ultimul rând, chiar și viața sexuală este afectată.

Întrucât ne petrecem o bună parte din viață dormind, adică în pat, iată la ce riscuri pentru sănătate suntem expuși!

Salteaua și viața sexuală

FOTO Arhiva PrimaLove

De dragul unei vieți sexuale împlinite, salteaua ar trebui înlocuită o dată la 8 ani și asta pentru că, pe măsură ce ,,îmbătrânește'', aceasta își pierde din flexibilitate și devine dură. Cercetările au arătat că o saltea bună ar trebui să reacționeze la mișcări. Nici așa numitele saltele cu memorie nu sunt o soluție tocmai bună, întrucât corpul tinde să se afunde în ele, motiv pentru care nopțile fierbinți pot întâmpina greutăți.

Saltele care au prins mucegai

Oamenii de știință care au studiat saltelele vechi de 8 ani au fost șocați de descoperiri și anume de numărul bacteriilor.

În timpul nopții, saltelele tind să se încălzească, devenind astfel mediul ideal pentru dezvoltarea mucegaiurilor și bacteriilor, acestea înmulțindu-se cu precădere în condiții de umiditate, susțin experții în igienă de la Universitatea Salford. Aceste bacterii pot provoca tuse, infecții respiratorii, probleme ale sinusurilor și iritații ale pielii sau chiar afecțiuni mai grave, cum ar fi astmul sau alergiile.

Citeste mai departe pe clicksanatate.ro