Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Ok

Cancel

Ce le place femeilor mai mult decât sexul

„Dragule, mă doare capul/sunt obosită“ nu este o scuză fără acoperire în ceea ce le priveşte pe femei.

Un sondaj comandat de publicaţia online today.com a scos la iveală că femeile din ziua de azi ar renunţa bucuroase la sex şi ar alege să se odihnească bine noaptea. 

Mai exact, 65% din respondente au mărturisit că un somn de opt ore li se pare adesea mult mai tentant decât o partidă de sex.

Oboseala şi stresul sunt motive invocate din ce în ce mai des de către femeia modernă pentru a refuza o partidă de sex, prinsă cu responsabilităţile de  acasă şi de la serviciu, mai arată studiul.

FOTO Sursa www.superiordentallab.ca

De asemenea, 58% din respondente au admis faptul că reuşesc foarte rar să doarmă opt ore pe noapte, motiv pentru care oboseala acumulată le afectează viaţa intimă. 

Stresul cauzat de problemele de la serviciu, consumul exagerat de cofeină şi utilizarea în mod excesiv a telefonului mobil se numără printre lucrurile care le taie femeilor pofta de sex.

Rezultatul sondajului vine în completarea unui studiu din 2013 care indica faptul că lipsa somnului duce la mai multe certuri în cuplu, tensiuni care afectează relaţia în timp. 

Citeste mai departe pe adevarul.ro